Skip to content

Toegangscontrole Systemen bij Tavati

Bij Tavati Security Power begrijpen we dat de beveiliging van uw eigendom een topprioriteit is. Daarom bieden we geavanceerde toegangscontrolesystemen aan om uw veiligheid te waarborgen. Een van de prominente merken waar we mee werken, is Paxton, een toonaangevende Engelse fabrikant van toegangscontrolesystemen.

Sloten en sleutels bieden ook de mogelijkheid om uw gebouw te beveiligen, maar wanneer sleutels verloren gaan of gestolen worden, kunnen de overlast en kosten van het vervangen van sloten en het opnieuw uitgeven van sleutels aanzienlijk zijn. Sleutels kunnen ook gekopieerd worden, wat nog meer veiligheidsrisico’s met zich meebrengt.

Meer weten?

Paxton Toegangscontrole: Innovatie en Kwaliteit

Paxton staat bekend om zijn innovatieve benadering van toegangscontrole. Hun systemen combineren cutting-edge technologie met gebruiksgemak, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële instellingen. Van eenvoudige standalone systemen tot complexe netwerkoplossingen, Paxton biedt een breed scala aan toegangscontrole-oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Een bijzonder populair product in hun assortiment is het Net2 Plus IP toegangscontrolesysteem. Dit systeem is ontworpen om u volledige controle te geven over wie toegang heeft tot uw gebouw, met functies zoals biometrische lezers en magneetkaartlezers.

Kies voor Tavati Security in Deinze

Alle bedrijven, of ze nu klein, middelgroot of groot zijn, hebben bezittingen die beschermd moeten worden tegen diefstal. Er is ook de kwestie van het beschermen van personeel en hun eigendommen. Het is gebruikelijk in gebouwen die beveiligd zijn met sloten en sleutels dat deuren de hele dag ontgrendeld blijven. Dit kan de mogelijkheid van diefstal of schade aan het pand vergemakkelijken.

Elektronische toegangscontrole biedt de meest efficiënte en handige manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen. Het installeren van een toegangscontrolesysteem betekent dat u nooit meer een slot hoeft te vervangen. Tokens of kaarten worden uitgegeven om toegang te krijgen door gecontroleerde deuren en zijn eenvoudig te blokkeren in het systeem als ze verloren gaan, gestolen worden of gewoon niet teruggegeven worden door iemand die het bedrijf verlaat. Geblokkeerde tokens of kaarten zullen geen toegang geven door gecontroleerde deuren.

Zodra een toegangscontrolesysteem is geïnstalleerd, zullen alle deuren die door het systeem worden gecontroleerd, automatisch vergrendelen wanneer de deur gesloten is. Iedereen zonder PIN, token of kaart kan niet naar binnen. Indien nodig kunnen deuren worden ingesteld om te ontgrendelen tijdens een bepaald tijdsbestek.

Toegangscontrole kan ook flexibele controle bieden over de toegangsrechten van gebruikers. Bijvoorbeeld, al het personeel kan toegang krijgen via de hoofdingang van een gebouw, maar toegang tot interne gebieden kan beperkt zijn tot degenen die daar specifiek moeten zijn. Toegang kan ook tijdgebonden zijn, waarbij alleen toegang wordt verleend aan bepaalde gebruikers op bepaalde tijdstippen van de dag of nacht.

Back To Top