Skip to content

Veelgestelde vragen

Kan ik een inbraakbeveiligingssysteem zelf installeren?

Sommige systemen kunnen door de huiseigenaar zelf worden geïnstalleerd, terwijl andere professionele installatie vereisen. Het hangt af van het specifieke systeem en uw comfortniveau met doe-het-zelf projecten.

Zijn inbraakbeveiligingssystemen effectief?

Ja, onderzoek heeft aangetoond dat inbraakbeveiligingssystemen een afschrikkend effect hebben op potentiële inbrekers. Ze zijn echter slechts één aspect van een algehele beveiligingsstrategie, die ook zou moeten omvatten zaken als goede sloten, verlichting en bewustzijn van de veiligheid.

Hoeveel kost een inbraakbeveiligingssysteem?

De kosten van inbraakbeveiligingssystemen kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type systeem, de grootte van het te beveiligen gebied, en of u kiest voor professionele installatie en monitoring.

Hoe werken inbraakbeveiligingssystemen?

Inbraakbeveiligingssystemen werken meestal door het detecteren van ongewone activiteiten, zoals het openen van een deur of raam, of beweging binnen een bepaald gebied. Wanneer dergelijke activiteiten worden gedetecteerd, kan het systeem een alarm laten afgaan en/of een melding sturen naar een beveiligingsbedrijf of de politie.

Wat zijn de beste soorten inbraakbeveiligingssystemen?

Er zijn veel verschillende soorten inbraakbeveiligingssystemen, waaronder alarmsystemen, camerabeveiliging, deurslotbeveiliging en raambeveiliging. Het beste systeem hangt af van uw specifieke behoeften en omstandigheden.

Wat gebeurt er als er beweging wordt gedetecteerd door mijn beveiligingscamera?

Als uw beveiligingscamera beweging detecteert, zal het afhankelijk van uw instellingen een melding naar uw smartphone sturen. Dit stelt u in staat om direct te reageren op mogelijke veiligheidsproblemen. Bovendien worden de beelden opgenomen, zodat u ze op een later tijdstip kunt bekijken of ze kunt gebruiken als bewijsmateriaal indien nodig.

 

 

Hoe zorgt Tavati voor de privacy bij camerabeveiliging?

Tavati houdt zich strikt aan de privacywetgeving bij het installeren en beheren van camerabewakingssystemen. We zorgen ervoor dat onze camera’s op zo’n manier zijn gepositioneerd dat ze alleen opnames maken van uw eigendom en niet van de openbare ruimte, tenzij dit absoluut noodzakelijk is voor de beveiliging van uw woning of bedrijf.

Is het mogelijk om mijn camerabeelden op mijn smartphone te bekijken?

Ja, met Tavati kunt u uw camerabeelden rechtstreeks op uw smartphone bekijken. Dit betekent dat u altijd en overal toegang heeft tot live camerabeelden, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er in en rond uw woning of bedrijf gebeurt.

Hoe helpt Tavati mij de juiste keuze te maken voor mijn camerabeveiliging?

Bij Tavati begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we flexibele oplossingen afgestemd op uw specifieke behoeften. Ons ervaren team zal u begeleiden bij het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing, rekening houdend met factoren zoals de grootte en locatie van uw woning of bedrijf, uw budget en uw persoonlijke veiligheidsbehoeften.

Wat voor soort camerabeveiliging biedt Tavati aan?

Tavati biedt een breed scala aan camerabeveiligingssystemen, van stand-alone camera’s tot volledig geïntegreerde cameranetwerken die samenwerken met uw bestaande alarmsystemen. We kunnen ook systemen installeren waarmee u uw camerabeelden rechtstreeks op uw smartphone kunt bekijken en pushmeldingen kunt ontvangen bij detectie.

Back To Top